Professionel teknisk software til overkommelige priser

FORSIDE

 

Projektgalleri og beskrivelse  Danske Alibre designere

 

Alle design på denne side er lavet i 3D programmet Alibre Design
og renderet med henholdsvis KeyShot og Simlab

 

Nikolai Hansen: I lære som maskinarbejder hos Novo Nordisk.
Et af hans design i Alibre er en totaktsmotor. Ikke bare har han designet den, han brugte det som projekt på  teknisk skole. Motoren er fremstillet og kan køre.

Nikolai kører ræs i sin fritid. Han kører Porsche 968. Han designer racerdele til Porchen i Alibre Design Expert. www.968.dk

Se et par af hans løb her:

Ring djursland

Padborg Park

 

Klik for stort billede


Mads Kornerup: Design- / MaskinIngeniør

Arbejder med udvikling af en dansk fremstillet husstandsvindmølle.

Vindmølle type: Lavvindsmølle med gear. Startop vind: 2,5 m/s, bestrøget areal: 40 m² Rotor hastighed: 55/110 o/min, maks effekt 6 KW ved en vindhastighed på 10,5 m/s

Alt konstruktion laves i Alibre Design Professional. Dimensionering af maskinelementer og tårn med NISA FEA

Kommentar fra Mads Kornerup:
Jeg har lært mig selv at tegne og udvikle i Alibre Design 3D. Et fantastisk værktøj der kan visualisere og siden realisere mine ideer. Alibre har alt det der skal til for at kunne lave komplette maskiner og så er det faktisk ikke så svært at lære. /Mads Kornerup, Maskiningeniør

Klik for stort billede

 
 Mads Kornerup Hobbyprojekt. Mads har tegnet trappen for en kammerat. Inklusiv 2D tegninger for fremstilling.
 

Øgendahls Maskinfabrik A/S    Er en gammel familiedrevet virksomhed der nu i fjerde generation producerer, monterer male-blandeanlæg og rensemaskiner. Firmaet producerer komplette tørfoder produktionsanlæg og renoverer og optimerer eksisterende anlæg.

Øgendahls Maskinfabrik A/S designer i Alibre Design Professional

www.silo.dk

 

Klik for stort billede


Gram Slotssmedie / Farmclean er en alsidig virksomhed, som klare næsten alle opgaver inden for underleverandørarbejde. Speciale er pladearbejde, skæring og bukning.

Farmclean er udviklet og produceret af Gram Slotssmedie.

Farmclean Strø- & fejemaskine kan strø med savsmuld, tørvestrøelse og finsnittet halm op til 10-12 cm længde.

www.slotssmedien.dk

 

Klik for stort billede

 

Pladekonstruktion skåret og bukket.

Eksploderet tegning


Smed Marine Service blev etableret i 2005 af Kenneth Smed, hvis erfaring i branchen strækker sig helt tilbage til 1999. Vi udfører alle former for mekanisk arbejde på skibe, og det gælder alt fra reparation og eftersyn til montering og hydraulik. Derudover har vi også kompetencer indenfor alt i stål, skrog reparation og aluminium.

I 2011 overtog vi desuden Skaarup & Salskov samt deres lokaler ved havnen i Thyborøn, hvilket betyder, at vi har udvidet forretningen betydeligt. Med eget værksted kan vi nu også lave omfattende reparationer på hjemlig grund.

http://www.smedms.dk

Læs mere på fiskerforum

 
 
 
 
 
 

Klik for stort billede


Dansk Træemballage A/S er Danmarks største og førende producent og forhandler af transportemballage fremstillet af træ.

Virksomheden har produktionsfaciliteter i henholdsvis Ribe, Brande, Flauenskjold, Hvidovre og Haastrup.
DTE har et meget bredt produktsortiment, og derudover kan vi, i tæt samarbejde med kunden, til enhver tid udvikle lige den type emballage, som der er brug for.

Trods det, at DTE er en stor virksomhed, sikrer den flade organisationsstruktur, at kunden hurtigt kan få kontakt til den relevante medarbejder

www.dte.dk

 

 

 

 

Klik for stort billede


Mika Design er en ung virksomhed med speciale indenfor mindre stålkonstruktioner. Vi ser ingen hindringer, kun udfordringer. Alle vore produkter bliver varmgalvaniserede, hvis ikke andet ønskes.

Vi giver naturligvis også et uforpligtende tilbud på dine ønsker.

Har du en ide eller ønsker om havelåger, porte, hegn, gelænder og mindre stålkonstruktioner, så er Mika Design noget for dig.

Vi opbygger dit produkt fra bunden, hvor dine ønsker om mål og udseende vil blive opfyldt, med stor omhu og præcision.

http://mikadesign.dk/


Jydepejsen A/S er en 30 år gammel og veletableret virksomhed. Har igennem alle årene arbejdet med udvikling af design og optimal udnyttelse af ildens egenskaber. Her lægges vægt på, at brændeovne produceres i en høj kvalitet, er nemme at betjene, har et stilrent design og kun udleder få partikler til gavn for miljøet. Jydepejsen  ser på udviklingen af nye produkter som en løbende proces, hvor ikke blot designet er i fokus, men hvor forbrændingsteknikken også optimeres.

http://jydepejsen.com

 


Kyndestoft maskinfabrik producerer trailersprøjter, hegnsklippere, saltspredere, golfsprøjter og specialmaskiner.Samt sælger komponenter til sprøjtning og flydende gødning.

Salt og golf www.proffspray.com
Maskinfabrik www.kyndestoft.dk
Trading www.kyndestoft.com


Keld Gade Andersen   Opfinder og medlem af opfinderforening i Danmark. Keld kom i gang med Alibre Design, efter at have deltaget i et introduktionskursus. Han købte kort tid efter  Alibre Design PE.  Keld har sparet mange penge ved selv at designe sine ideer.

Keld har nu opgraderet til Alibre Design Expert, for bedre at kunne udveksle filer med andre CAD systemer. Han har selv tegnet sin opfindelse. En brandalarm, som han nu har patenteret.

Keld Gades Patentansøgning  kan ses  her

Se videoklip her

 

Kommentar fra Keld Gade:
Jeg vil godt anbefale programmet til andre. Hvis jeg skulle købe et af de dyre programmer havde jeg ikke købt det, og havde derfor aldrig lært at tegne 3D. Alibre Hjælper mig med at realiseret mine ideer. Skulle jeg lejer rådgivere til at tegne mit projekt, var det blevet alt for dyrt.
Keld Gade

 

GETAMA - furniture for life  GETAMA was founded in 1899 and specialized in seaweed mattresses in those days. However times change and today, besides spring mattresses and boxsprings, GETAMA also produce a large range of high quality furniture in contemporary design.

Getama designer i Alibre Design Professional og laver renderede fotorealistiske billeder med simlab.  www.getama.dk

 


SOLUS producerer maskiner til stat, amt, komune, kirkegårde og meget mere.

Her en specialfremstillet højtryksspuler til traktormontering.

www.solus.dk

 


Anton Løkke Olesen

Anton startede med at designe i Alibre da han var 9 år. Nu er han 13 år og har lige designet et computerbeslag i sheet metal for montage af sin stationære computer under skrivebordet.

Fremstillet i Poleret rustfrit stål.

Kan købes for kr. 800 + moms.  Ring til 31769261. Bedst efter skoletid.


   
Amstrup Engineering